Permacultuur Nederland

Er is inmiddels een nieuwere versie van deze website. 
Deze is te bekijken op: 
www.permacultuurnederland.org/wp/

Vrijwillige bijdrage
Iedereen die deze website gebruikt en de aangeboden informatie als nuttig ervaart wordt verzocht om een kleine donatie. Donaties worden o.a. gebruikt om de gratis downloadbare cursus up to date te houden en de website www.permacultuurnederland.org inclusief de eetbare planten en paddenstoelen database te onderhouden en uit te breiden. 

Een kleine donatie van bijvoorbeeld 1 tot 3 euro levert al een waardevolle ondersteuning, zodat deze informatie openbaar en vrij beschikbaar kan blijven voor eenieder. 

Donaties kunnen naar rekening nummer 3719.44.325 ten name van D.P. Beerda te Utrecht. (IBAN: NL70 RABO 0371 9443 25, BIC: RABONL2U) Graag onder vermelding van Permacultuur Nederland. Alvast hartelijk dank en veel permacultuurplezier toegewenst


Bitcoin donatie
Permacultuur Nederland doet aan Bitcoins. Omdat we zelf niet per se heel blij zijn met het huidige geldsysteem, en we daarnaast diversiteit waarderen is het sinds 2013 ook mogelijk om bitcoin donaties te doen. Hieronder het Permacultuur Nederland Bitcoin adres:

>>> 
Permacultuur Nederland - 1DFYDnXsrJSNnYLycACrmXitK8MC7yTU8c <<<


Vrienden van Permacultuur

Permacultuur Nederland wil zo open en toegankelijk mogelijk zijn met haar informatie zodat iedereen met een interesse zich in permacultuur kan gaan verdiepen. Vandaar dat we al de informatie over permacultuur en uit de eetbare planten en paddenstoelen database hier gratis en openbaar toegankelijk aanbieden.

En deze strategie lijkt succes te hebben, afgelopen jaar trok deze website bijna 100.000 unieke bezoekers en hadden we iets meer dan een half miljoen pageviews. Om deze informatie vrij beschikbaar voor iedereen te kunnen houden hebben we wel een financiële basis nodig.

Om die financiële basis te leggen hebben we de - Vrienden van Permacultuur - in het leven geroepen. Mensen die permacultuur en de eetbare planten en paddenstoelen database een warm hart toedragen kunnen lid worden van de - Vrienden van Permacultuur - waarbij ze een bedrag vanaf 25 Euro betalen om het voortbestaan van deze site en de database te kunnen verzekeren. Dit systeem werkt op jaarlijkse basis waarbij iedereen uiteraard volledig vrij is elk jaar uit te stappen. 

In ruil voor lidmaatschap kunnen mensen desgewenst met naam van zichzelf of een organisatie en een website hieronder vermeld worden bij de Vrienden van Permacultuur.

Wilt u of wil je permacultuur ook ondersteunen en lid worden van de - Vrienden van Permacultuur - neem dan contact op via info@permacultuurnederland.org en dan kunnen we de details verder uitleggen.

Onze hartelijke dank gaat uit naar alle - Vrienden van Permacultuur - die het met hun financiële bijdrage mogelijk maken Permacultuur Nederland inclusief de eetbare planten en paddenstoelen database open en toegankelijk te houden voor eenieder in het Nederlandse taalgebied.


Lijst met - Vrienden van Permacultuur -

2014
-)Vreeken`s Zaden - www.vreeken.nl

2013
-) Fruittuin - Fruittuin.com
-) Raymond Manuel  
-) Eetbare paddenstoelen op hout - Groenetakken.nl 
-) Biologische en biologisch-dynamische zaden - Bolster.nl
-) Stichting de Ulebelt - Ulebelt.nl 
-) Mw A M Kuijpers
-) Douwe Beerda - 
EetbaarNederland.nlPrivacy